LOQED Opener Pilot

Hoe werkt het?

De LOQED Bridge (los, of de bridge die je al hebt) heeft al ondersteuning om elektrische deuren te openen. De Bridge drukt als het ware op de knop (verbindt twee contacten), zodat een elektrische deur kan schakelen.

Tijdens de pilot helpen we de LOQED Bridge aan te sluiten op de deur die je wilt bedienen, zodat je deze met de LOQED app kunt openen. Je ontvangt van ons een kabeltje en instructies, en onze helpdesk staat voor je klaar.

Wat kost het?

Is de elektrische deur in de buurt van een LOQED Bridge die je al hebt? Dan kost meedoen € 7,50 voor de speciale kabel die je nodig hebt tussen de Bridge en de elektrisch te schakelen deur. Wil je geen kabels trekken, dan kost een extra LOQED Bridge met kabel € 25. Mocht de pilot worden gestopt, dan ontvang je je geld terug. Uiteraard zetten we in op het laten doorlopen van de pilot naar een definitief product.

Wie kunnen er meedoen?

Iedereen kan meedoen, ook als je nog geen LOQED Touch Smart Lock hebt! Stuur deze e-mail dus gerust door aan vrienden en kennissen die bijvoorbeeld in een appartement wonen.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor deze pilot. Op volgorde van binnenkomst worden plekken in de pilot toegekend. De pilot zal naar verwachting starten in het eerste kwartaal van dit jaar. Vul onderstaand formulier in en doe mee!

 

[ninja_form id=”7″]

×