• Vacature Head of Marketing Netherlands

  Bouw mee aan hét smart lock merk van de toekomst

  LOQED opent haar deuren voor een ondernemende marketeer. Weet jij als geen ander een passende marketingstrategie te ontwikkelen en implementeren om een stevige positie in de markt te realiseren? Heb jij de ambitie een eigen team om je heen te verzamelen en aan te sturen? Maar ben jij er ook niet vies van met je voeten in de klei staan en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  LOQED heeft het eerste smart lock op de markt uitgebracht dat je écht op je deur wilt hebben. Volledig sleutelloos, super veilig en snel. Met een eenvoudige aanraking open je de deur, terwijl je telefoon gewoon in je zak blijft. Met een klantwaardering van 4,8/5 geven klanten aan zeer enthousiast te zijn over het eenvoudige gebruik, de gemakkelijke installatie, het mooie design en de goede service. Kortom, een goede start voor een slimme marketeer om deze boodschap onder het grote publiek te verspreiden; in Nederland én daarna de rest van Europa. 


  Wat ga je doen?

  Als Head of Marketing ben je eindverantwoordelijk voor alle on- en offline marketingactiviteiten om de naamsbekendheid van het merk te vergroten en de verkopen van het LOQED Touch Smart Lock te boosten.

  Je ontwikkelt en implementeert de marketingstrategie van het LOQED-merk. 

  Je werkt samen met het LOQED management en rapporteert direct aan de CMO/founder. Daarnaast ben je de directe schakel naar externe partners zoals online marketing specialisten. 

  Je verzamelt samen met de CMO een team om je heen en zal dit team gaan aansturen. Hierbij zul je nauw samenwerken met jouw collega die zich focust op de Duitse markt. Het bedrijf groeit snel - dus jouw team en jouw verantwoordelijkheden ook!

  Je zorgt voor een goede meetbaarheid van de marketing efforts. Je analyseert en vertaalt de data van o.a. Google Analytics naar acties op basis van de gestelde marketingdoelstellingen. Het is aan jou om het marketingbudget slim in te zetten, te bewaken en te verantwoorden. Woorden als ROI en ROAS zijn jou daarom niet onbekend.

  Je zorgt ervoor dat operationele taken worden uitgevoerd om waardevolle exposure te realiseren via diverse kanalen - als social media, Google (organisch en paid), TV, radio, beurzen etc. Onder operationele taken vallen taken als het schrijven van (blog)artikelen, conversieoptimalisatie op de website, creëren van marketing materialen (banners, advertenties), contact onderhouden met de pers enzovoorts.

  Je bent naast je werkzaamheden in Nederland verantwoordelijk voor de groei naar de rest van Europa. Je bent proactief, creatief én gedreven om van LOQED het nummer één smart lock merk ter wereld te maken. 

  Je werkt nauw samen met onze support- en software-development teams en zorgt zo voor een geweldige klantervaring.


  Wie zoeken wij?

  Je bent energiek, analytisch, creatief en resultaatgericht.

  Je kunt goed overzicht houden en plannen.

  Je hebt een hands-on mentaliteit.

  Je hebt affiniteit met smart home solutions en gadgets.

  Je bent flexibel, want bij een start-up-to-scale-up is geen dag hetzelfde.

  Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond.

  Je hebt 3+ jaar ervaring in (online) marketing.

  Je beschikt minimaal over generalistische kennis van enkele van de meest gebruikte marketingtools, als Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, Canva, Adobe Photoshop/Illustrator/Indesign.

  Je bent vloeiend in Engels en Nederlands.


  Wat bieden wij?

  Een werkplek in een informele sfeer binnen een gedreven start-up-to-scale-up team, bestaande uit tien collega’s. 

  De mogelijkheid om een paar dagen per week vanuit huis te werken.

  Volledige OV- of kilometervergoeding, een telefoon en een laptop.

  Een goed salaris dat meegroeit met je verantwoordelijkheden.

  Een dagelijkse lunch op kantoor en een wekelijkse lunch in één van de restaurantjes om de hoek.

  Natuurlijk een LOQED Touch Smart Lock voor op je eigen voordeur!

  Is deze job op jouw lijf geschreven? Dan willen wij kennismaken met jou! Neem contact op met Pierre van den Oord (pierre@loqed.com of 085 0604578). 

 • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.