Free shipping 30 day money back guarantee 5 year warranty

0

Your Cart is Empty

Tien slimme producten die iedereen over vijf jaar gebruikt en de twee grootste flops

November 02, 2020 3 min read

Tien slimme producten die iedereen over vijf jaar gebruikt en de twee grootste flops

Slimme verlichting

Met slimme lampen en ledstrips geef je je huis snel sfeer in alle kleuren van de regenboog. Je kunt de lampen bedienen met een app, ze laten meekleuren met je televisie, of automatisch aandoen als je de voordeur opent. Over vijf jaar is opstaan van de bank voor het dimmen van je verlichting écht heel 2020. Wat nog even dubben blijft is welke draadloze techniek het wordt: Z-Wave, Bluetooth of WiFi.

Slim slot en slimme deurbel

Slimme deurbellen kennen we al, de bekendste zijn Ring Video Doorbell en Google Nest Hello. Dankzij de ingebouwde camera zie je precies wat er zich voor jouw voordeur afspeelt. Je kunt zelfs een notificatie krijgen als er iemand langsloopt, zodat je die louche man bij de voordeur even kunt aanspreken.

Maar, echt handig is zo’n deurbel natuurlijk pas met een smart lock: niet alleen kun je zo zelf voortaan zonder sleutels naar binnen, maar je opent ook de (schuur)deur voor de pakketbezorger! Wanneer de grote postbedrijven dit in Nederland omarmen, zoals in de VS al gebeurt, kan de postbode voortaan je pakketje zó in de gang zetten. Wij zetten ons geld erop dat die onhandige metalen sleutels helemaal gaan verdwijnen. Bijvoorbeeld met een 100% keyless smart lock zoals Loqed.

Slimme luidsprekers

Amazon Alexa, Google Home, maar ook Sonos bieden slimme speakers aan. Roep en je favoriete Spotify playlist start, maar je kunt ook al je andere slimme apparatuur bedienen met je stem. De concurrentie in deze markt is hevig, Google heeft al een instapmodel vanaf dertig Euro. Bedienen met je stem is nog even wennen, maar wij denken dat dit zijn plaats in de keuken gaat verdienen, zodat je zonder je handen te gebruiken de muziek verandert en je eierwekker instelt!

Slimme beveiliging

Een live-feed van een camera op je smart phone wanneer er iemand door je tuin loopt. Deur- en raamsensoren die in de gaten houden of alles gesloten is, slimme rookmelders, lekkagemelders, koolmonoxide-melders. Inmiddels is er veel te krijgen op dit gebied. Wij zien een grote toekomst voor slimme alarmsystemen, waarbij je zelf de meldkamer bent en direct kunt zien of loos alarm is of niet. Over 5 jaar kunnen de meldkamers wel opdoeken!

Slimme stofzuiger

De robotstofzuiger is bij mensen met een kat thuis al niet meer weg te denken: altijd een haarvrije vloer. Maar ook voor andere huishoudens is dit apparaat ideaal. Ze zijn vaak klein van formaat, laden zichzelf op, zodat je er geen omkijken naar hebt. Is er eigenlijk een reden te bedenken om geen robotstofzuiger te willen hebben?

Slimme televisie

Wat begon met Apple TV en Google Chromecast, zit inmiddels ook ingebouwd in menig tv. Want hoewel we minder kabel-tv kijken, hebben online videodiensten een enorme vlucht genomen. Hier kunnen we kort over zijn, een blijvertje!

Slimme tuin

Heb jij een tuin? Dan is de robotgrasmaaier misschien iets voor jou. We vinden hem nog wel een beetje eng, zeker met kleine kinderen thuis.

Slim toilet

De markt voor gezondheidsproducten is groot, en daar zou een toilet weleens bij kunnen helpen. Al lijkt het soms ook meer een stunt. Wij kunnen voorlopig nog wel even zonder. Of misschien een eenvoudige dan, die de bril in de juiste stand zet voor de dames?

Slimme thermostaat: niet meer weg te denken

Heb jij vaak koude voeten? Overweeg dan toch eens een slimme thermostaat! Zo’n apparaat zet je CV-keten aan als je onderweg naar huis bent, of draait de slimme radiatorknoppen in de juiste kamers open of dicht. Zo bespaar je niet alleen energie, maar zit je er ook altijd warmpjes bij. Het is bijna zomer? Ook je air conditioning maak je eenvoudig slim!

Slimme gordijnen en rolgordijnen

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien voor luie mensen, maar wij weten hoe handig een slim rolgordijn kan zijn! Ikea verkoopt ze al, maar ook op maat te koop voor een prikkie op AliExpress. Zo kun je als de wekker van je telefoon gaat, het rolgordijn alvast een stukje omhoog laten gaan, zodat je met daglicht wakker wordt! En als de zon ondergaat, sluiten de rolgordijnen zich ook vanzelf. Handig wanneer je niet thuis bent, zodat het huis toch bewoond lijkt, samen met je slimme lampen.

Slimme koffiemachine

Koffie zetten met je smartphone of via je stem: hoe handig is dat? Zou jij de geur van de verse bonen die worden gemalen eigenlijk wel willen missen? En koffiedrinken is juist ook even een moment voor jezelf. Wij bestellen in 2025 ons bakkie pleur wel met een drone.

Slimme wasmachine

De wasmachine aanzetten als je onderweg bent en een melding krijgen op je smartphone als deze klaar is. Baanbrekend is het niet, maar handig is het wel! Het is vast niet de eerste keer dat je je wasgoed een dag hebt laten stinken in de machine, en dat is met deze slimme wasmachines verleden tijd.


Also in LOQED News

How does the LOQED Touch Smart Lock compare to the Bold Smart Cylinder?
How does the LOQED Touch Smart Lock compare to the Bold Smart Cylinder?

July 05, 2021 4 min read

You want a smart lock, but you don't know which one to go for? In this blog we compare the LOQED Touch Smart Lock to the Bold Smart Cylinder.
Read More
Lifestyle-journalist en oud-Playboy Jan Heemskerk test het LOQED Touch Smart Lock
Lifestyle-journalist en oud-Playboy Jan Heemskerk test het LOQED Touch Smart Lock

March 05, 2021 6 min read

Jan Heemskerk test ons slot op de meest beroerde voordeur van de wijde omtrek, in een gezin met een schrikbarend gebrek aan respect voor delicate elektronica en beweeglijk hang- en sluitwerk. Hij is erg blij met zijn nieuwe aanwinst.
Read More
Bright review LOQED - Dit slimme slot ziet er goed uit!
Bright review LOQED - Dit slimme slot ziet er goed uit!

February 25, 2021 1 min read

In de review zie je hoe het slot werkt, hoe de installatie verloopt, wat het onderscheidend maakt ten opzichte van andere smart locks en welke functies de app biedt.
Read More

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods