Free shipping 30 day money back guarantee 5 year warranty

0

Your Cart is Empty

Bright review LOQED - Dit slimme slot ziet er goed uit!

February 25, 2021 1 min read

Bright review LOQED - Dit slimme slot ziet er goed uit!

Erwin van Bright testte het LOQED Touch Smart Lock, conclusie: Dit slimme slot ziet er goed uit! In de review bespreekt hij hoe het slot werkt, hoe de installatie verloopt, wat het onderscheidend maakt ten opzichte van andere smart locks en welke functies de app biedt. Zo krijg je een goed overzicht wat de voordelen van het LOQED Touch Smart Lock zijn.

Erwin omschrijft een paar terechte verbeterpunten, dit komt omdat hij in de review gebruikt maakte van een preview versie van het slot. Het slot was destijds nog niet officieel verkrijgbaar. Inmiddels is het product sinds november 2020 op de markt, hebben we enkele mooie upgrades doorgevoerd en blijven we nieuwe functionaliteiten toevoegen. We kunnen stellen dat we het meest gebruiksvriendelijke smart lock op de markt te hebben gebracht – met functies die nog bij geen ander smart lock terug te vinden zijn.

Intelligentie aan beide zijden van de deur

Zo is het LOQED Touch Smart Lock het enige smart lock dat voorzien is van een binnen- én buitensensor, hierdoor weet het slot of de gebruiker zich in huis bevindt. De deur zal daardoor niet opengaan als iemand via de achterdeur binnenkomt of de auto nog aan het parkeren is. Veiligheid is bovendien gewaarborgd: het Touch Smart Lock is SKG drie sterren gecertificeerd, voorzien van boorbeveiliging, en 256-bit encryptie. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de review van Bright hier:Also in LOQED News

How does the LOQED Touch Smart Lock compare to the Bold Smart Cylinder?
How does the LOQED Touch Smart Lock compare to the Bold Smart Cylinder?

July 05, 2021 4 min read

You want a smart lock, but you don't know which one to go for? In this blog we compare the LOQED Touch Smart Lock to the Bold Smart Cylinder.
Read More
Lifestyle-journalist en oud-Playboy Jan Heemskerk test het LOQED Touch Smart Lock
Lifestyle-journalist en oud-Playboy Jan Heemskerk test het LOQED Touch Smart Lock

March 05, 2021 6 min read

Jan Heemskerk test ons slot op de meest beroerde voordeur van de wijde omtrek, in een gezin met een schrikbarend gebrek aan respect voor delicate elektronica en beweeglijk hang- en sluitwerk. Hij is erg blij met zijn nieuwe aanwinst.
Read More
LOQED vs Nuki smart lock comparison
LOQED vs Nuki smart lock comparison

February 05, 2021 5 min read

In this blog we compare the LOQED Touch Smart Lock with the Nuki smart lock 2.0. This will give you a good impression of the differences between the two smart locks.
Read More

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods